tisdag 14 januari 2014

Welcome to the jungle

Nästa år blir det färdigställande av djungeln. Vill få lite Jurassic park känsla just där! Tror denna kombo kommer lyckas strålande:) har en jättefunkia på platsen sedan tidigare, höga korallkorneller och berg som väggar och en gigantisk ek som tak.


Växterna ska vara stora eller ge en känsla av "forntid". Det bästa är att du går igenom rabatten och inte bara kan stå och titta på den från håll.


6 kommentarer:

  1. Det ser ut att bli en jättefin kombination! Gillar hostor och ormbunkar väldigt mycket, för att inte tala om kaukasisk förgätmigej. Det planterade jag ett par i höstas så det ska bli kul att se hur de utvecklas.
    Ha det gott!
    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med:) fantastiska växter!
      Köpte också jack frost i höstas men satte ner dom temporärt på annan plats då så det blir flyttning för dom. Syran har jag satt som frön och hoppas att de ska gro. Parasollbladen och bräkenet blir köpeplantor:) en liten giftgroda kanske man också lyckas hitta i en leksaksaffär eller nåt ;) lovar att följa upp denna.
      Tack för din kommentar Annika! :)

      Radera
  2. Hei! Å få til den frodige jungelfølelsen i hagen, gir glede. Plantene du har valgt er kjempefine. Gleder meg så utrolig til våren. Ha det så godt! Anne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah jag längtar supermycket till våren nu. Huvudet bara spinner av idéer :D hoppas det blir en uns av det man tänkt sig!
      Ha det fint och tack! :)

      Radera
  3. Jag måste berömma dig för din bloggpresentation i sidhuvudet! Snyggt upplagt och precis så känns det!
    Växterna är också fina!
    Kram
    Marta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj tack så mycket! Haha jag var nog oerhört frustrerad över min situation vid tillfället jag skrev den. INGEN ville lyssna på riktigt och alla foton och ritningar och idéer bara låg i en låda. Skönt att ha sin lilla plats där trädgården får ta plats:)
      Jag tycker du har grymmaste namnet på din blogg. Trädgårdsliv berikar livet och just i ens egna rike mår man nog som allra bäst:)
      Tack för den värmande kommentaren! :)

      Radera

Hej där!
Lämna gärna en mening eller två så blir jag väldans glad.
Ha en strålande dag!